České stránky o hře Total Influence Online

Prázdninová verze

01.07.2010 18:28

1.7.2010 do hry vstupují následující novinky:

1. Premium předměty vylepšené na +20- +27...viz https://forum.tionline.ru/showthread.php?t=30786
2. Změněno rozhraní dovedností. Nyní máte v náhledu i aktuální sumu dovedností a jejich hranici pro úroveň postavy. Snížení skillu je možné talčítkem mínus za dovedností. Uváděná cena 1000kr. bývala za plných 5 jednotek - pokud jste snižovali jen o méně, tak se odečtla jen poměrná část. Zda to tak bude i teď nevím :).
3. V  Aréně je nyní možné bojovat o sázku v kreditech. Za tyto bitvy ovšem nezískáte nic jiného - HB, vliv, zkušenosti.= 0.
4. Týmové bitvy jsou nyní možné pouze s nasazením dvou postav od každého hráče.......https://totalinfluence.webnode.cz/news/zpravy-17-2010/..: https://forum.tionline.ru/showthread.php?t=30551

Opraveny bugy s vnášením předmětů do MO a vysokých levelů postav v Rezervaci.
Odstraněno stavění hráčů z jednoho klanu/aliance proti sobě v Přežití. V HxS a Týmových bitvách je to stále možné, tvůrci doporučují domluvu v klan/aliance chatu :). Prý nelze provést protože by začalo docházet k prodlevám při spojování sformovaných skupin, což by umožnilo manipulace s bitvami.

Po spuštění serveru byla řada věcí v bežném obchodě za 50%, ovšem následovalo další odstavení serveru. Uvidíme zda ceny zůstanou na 24hodin nižší. Například UK stál 525kr. Na polovinu spadly lékárničky, Repair Kity, některé dražší munice včetně broků, rakety apod.

Trvalo pouze cca hodinu a půl a zjenvě šlo o zataženou funkci z test serveru :).

 

Za týden by se měl objevit Detroit...

Nová čeština.

Nový battlelog bez erroru u grozy - pokud se vám objevují i jinde, napište mi u jaké zbraně a případnou hlášku z logu...

 

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode