České stránky o hře Total Influence Online

Změny ve vlivu měst

18.08.2009 16:06

Doplněno 25.8.2009

S aktualizací se objevil i nový systém dynamických koeficientů, vše uvedené níže je tedy již překonáno :). Více najdete v Dobývání základen je tady?

 

Doplněno 22.8.2009

Níže uvedené koeficienty již opět neplatí, alespoň na Arizoně jsou hodnoty sníženy... Pravděpodobně se systém buď ladí, anebo se bude měnit vliv podle toho, kam budou hráči směřováni :).

 

 

Doplněno 19.8.2009

Vývojáři se konečně rozhodli přiznat barvu a "zveřejnit" nový systém vlivu a hodnocení měst. Po mírné obnově stále směřující k dobývání základen, přibylo i info o městech. Zajímavé je, že hodnocení se liší na jednotlivých serverech... a liší se i města s nejlepším součtem vlastností. Nově přibylo i vyjádření zisku v kreditech za boj. Podle infa se tedy můžete rozhodnout, co je pro vás nejlepší. Tedy, zda rozvíjet postavu, získat kredity anebo přinést vliv svému klanu.

Aktuální obrázky jsou přiloženy.

Nová čeština ke stažení :).

 

ARIZONA

 

 

NEVADA

 

 

 

 

 

 

 

---- zastaralé info ----

Poslední dva dny jsou poměrně výrazně zvýhodněny boje v městech s povolenou výzbrojí a neomezenými úrovněmi, tzn. Denver, NY a MZ. Bohužel jsem nenašel žádné oficiální vyjádření k této situaci, takže není jasné jak dlouho bude trvat. Týká se obou serverů a minimálně na Arizoně je zřejmé, že se část nevyzbrojených hráčů přesunula a odehrává své boje v těchto městech. Často lze spatřit požadavek na boj nahými postavami i vysokých levelů (15-18). 

Důvod je zřejmý, za úspěšnou bitvu můžete získat třeba 1700 kreditů. Zatímco v Rezervaci či MO byste ve stejném případě dostali třeba 300-400. 

Z nějakého důvodu se mi při přejezdu kurzoru nezobrazují popisky dotyčných měst, takže přesné číslo nemohu dodat. Možná je chyba na mém PC, ale pravděpodobněji jde o dočasně nefunkční info související s vyšším bodovým hodnocením.

Hráči získávají, kromě kreditů, i více ovládání zbraně a vlivu pro své klany.

 

 

Jediný obrázek jsem sejmul na Nevadě - vliv, namísto běžných tuším 1,5, poskočil neuvěřitelně nahoru a rozvoj postavy se také z 1,25 zvedl na 2.

 

 

 

zcoit © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode